SERVICIU POST-VÂNZARE BICICLETE DE SPINNING

SERVICII POST-VÂNZARE BICICLETE DE SPINNING

FITNESS CARDIO TRAINING

Alege modelul bicicletei tale pentru spinning și găsește toate informațiile legate de acest produs.Asamblare, întreținere, reparații, accesorii și piese de schimb compatibile cu bicicleta ta de spinning!

Biking100

BIKING100: Manual de utilizare, reparații

An de comercializare: Ianuarie 2020Ianuarie 2020 Această bicicletă a fost concepută de echipele noastre pentru utilizatorii ocazionali până la obișnuiți. A fost testată pentru o utilizare medie de 5 ore pe săptămână.AVANTAJELE SALE: roată de inerție de 12 k suprafață rezistentă din piele, și transmisie prin lanț. Reglabil în mai multe poziții șa și ghidon. Structură din oțel (greutate 43 kg) și plăcuțe de stabilizare pentru teren neuniform. Deplasează-l oriunde vrei datorită roților de transport din față.

BIKING500

BIKING500: Manual de utilizare, reparații

An de comercializare: Mai 2020 Această bicicletă a fost concepută de echipele noastre pentru utilizatorii ocazionali până la intensivi. A fost testată pentru o utilizare medie de 5 ore pe săptămână. AVANTAJELE SALE: Roată de inerție de 18 kg, suprafață rezistentă din piele și curea de transmisie.Șa și ghidon reglabil în mai multe poziții. Structură din oțel și elemente de stabilitate pentru teren cu denivelări. Ușor de transportat datorită rotițelor aflate în partea din față!