camping bivuac serviciu post-vânzare decathlon

Camping bivuac:
instrucțiuni de asamblare, întreținere, reparații

Indiferent dacă ai nevoie de ajutor pentru întreținerea sau repararea echipamentului tău de bivuac, DECATHLON este acolo pentru a te ajuta acasă și în magazin.

Ce produs ai?

Cauți instrucțiuni de asamblare sau utilizare, piese de schimb, servicii de atelier specifice echipamentului tău de camping pentru bivuac?
Caută-l într-una din categoriile de mai jos și găsește informațiile de care ai nevoie.

CAMPING BIVOUAC

SFATURILE NOASTRE PENTRU CAMPING BIVUAC

Găsește toate tutorialele noastre pentru a-ți întreține echipamentul de camping pentru bivuac.

Pentru a prelungi durata de viață a echipamentului tău de camping pentru bivuac, este important să ai grijă de el. Întreținerea echipamentului este, de asemenea, o modalitate excelentă de a evita uzura prematură. După cum ai înțeles, pentru a practica în deplină siguranță, este important să păstrezi echipamentul în stare bună.Te sprijinim în acest proces.

Cele mai recente tutoriale

comment_entretenir_nettoyer_tente_camping_bivouac

Cum să îți întreții cortul?

Pentru a te bucura de cele mai frumoase nopți în natură, urmați sfaturile noastre pentru a prelungi durata de viață a sacului de dormit.

spălarea unei saltele gonflabile/autogonflabile?

Cum să întreții și să repari salteaua gonflabilă/autogonflabilă?

Acest sfat te va ajuta să a grijă de echipamentul tău, îți vom explica cum să speli, strângi și repari salteaua de camping!

Cum întreținem corect bocancii de piele pentru drumeție?

Cum întreținem corect bocancii de piele pentru drumeție?

Odată ce am ales perechea potrivită de bocanci, este normal să ne dorim să ne putem bucura de ea cât mai mult timp! Descoperă în acest articol cum poți spăla corect, aplica soluții de întreținere, repara și depozita bocancii de drumeție!

Spălarea gecii cu umplutură din puf

Cum se întreține și cum se repară o geacă cu umplutură din puf?

Practicanții de trekking și nu numai optează pentru o geacă cu umplutură din puf și pene, care oferă căldură optimă în timpul drumeției. Indiferent de tipul de utilizare, în drumeție sau pentru activitățile de zi cu zi, sigur îți dorești să folosești geaca cât mai mult timp. Urmărește recomandările noastre pentru a te bucura de geaca ta, cât mai mult timp!

CAMPING BIVOUAC

PIESE DE SCHIMB CAMPING BIVOUAC

Ai urmat tutorialele noastre și ai nevoie de piese de schimb pentru a-ți repara echipamentul?Cameră, țăruși, bețe, îmbinări metalice, vei găsi ceea ce ai nevoie în catalogul nostru ⤵

CAMPING BIVOUAC


REPARĂ ECHIPAMENTUL DE CAMPING BIVOUAC CU UN EXPERT | SERVICII ATELIER

Ți s-a rupt bățul de cort când ți-ai demontat cortul?
Găsește gama noastră de servicii de atelier (înlocuire, diagnosticare etc.) pentru a avea un cort ca nou și pentru a-ți continua escapadele de camping!
Fiecare magazin DECATHLON oferă posibilitatea de întreținere și reparare a echipamentului de camping pentru bivuac.
Găsește toate serviciile pe care tehnicienii noștri instruiți le pot efectua pentru a te ajuta.

ANGAJAMENTELE NOASTRE

Pentru că îți menții sănătatea, noi o menținem pe cea a produselor tale.Datorită site-ului nostru de asistență, facem accesibile întreținerea și repararea echipamentelor și produselor tale DECATHLON.Găsești instrucțiuni de asamblare și punere în funcțiune, tutoriale video pentru întreținerea și repararea produselor tale, întrebări frecvente, piese de schimb disponibile și servicii efectuate de tehnicienii din Atelierele tale DECATHLON pentru a te ajuta și susține mereu!