GARANȚIA PENTRU CORTUL TĂU DECATHLON

Garanția pentru cortul tău Decathlon

Ai cumpărat un cort FORCLAZ sau QUECHUA?
Îți explicăm totul despre garanție: acoperire, durata... Urmează ghidul!

GARANȚIA PENTRU CORTUL TĂU DECATHLON

Cum se traduce garanția corturilor Quechua?

Garanția acoperă utilizarea normală a cortului.
Ce înseamnă utilizarea normală a unui cort?
La DECATHLON, din faza de testare efectuată pe parcursul dezvoltării sale, se apreciază că utilizarea normală a unui cort se traduce în săptămâni de utilizare pe un an.Pentru toate corturile noastre, estimăm această durată la patru săptămâni de utilizare continuă pe an.
De exemplu, dacă îți montezi cortul șase luni la rând în grădina ta și observi că este deteriorat, garanția nu va funcționa.

"La fel, dacă mergi în deșert cu o mașină de oraș, nu vei fi surprins dacă mașina nu ține pasul și că nu funcționează garanția din moment ce este o utilizare normală.Este același lucru pentru corturi.»
Fie că este destinat pentru drumeții turistice sau camping fără deplasări zilnice, cortul nu este conceput pentru a fi folosit fără întrerupere pe perioade lungi"
Guillaume Bert-Erboul, manager de produs pentru corturile Tabăra de bază.

GARANȚIA PENTRU CORTUL TĂU DECATHLON

Ce acoperă garanția:

În contextul utilizării normale și a eventualelor defecte de fabricație, garanția poate acoperi o rupere a stâlpului sau o perforare a stâlpului pe corturile gonflabile. Acoperă, de asemenea, rupturi din pânză sau cusături ale supratentei, foișorul, camera cortului, orice copertina sau fermoarele. Per total, DECATHLON garantează repararea tuturor pieselor cortului, cu condiția ca deteriorarea sa fi fost cauzata în condiții normale de utilizare. Dacă problema nu este acoperită de garanție, reparația este în continuare disponibilă, dar pe cheltuiala clientului.Bine de știut: reparațiile se fac în atelierul magazinului dumneavoastră DECATHLON!

Ce nu acoperă garanția:

Garanția nu acoperă accidente, neglijență sau daune intenționate, nu funcționează ca asigurare.
De exemplu, dacă o bucată de lemn cade și străpunge cortul, este un accident.În acest caz, garanția nu funcționează.Te rugăm să reții că corturile Quechua nu pot fi folosite ca mobilier de grădină.Expunerea continuă și prelungită a cortului la razele ultraviolete și vremea rea este considerată neglijență care provoacă deteriorarea prematură a componentelor sale.Acest tip de utilizare nu este acoperit de garanție.

GARANȚIA PENTRU CORTUL TĂU DECATHLON

Un cuvânt de la managerul de produs

„Expunerea la soare timp de câteva zile rămâne cel mai mare dușman al cortului, poliesterul și învelișul acestuia se deteriorează apoi rapid, atât din punct de vedere al impermeabilității componentei, cât și din punct de vedere al rezistenței fibrei”
Réka, manager de produs Quechua pentru corturile de drumeții montane.

GARANȚIA PENTRU CORTUL TĂU DECATHLON

Cât durează garanția pentru corturile Quechua?

Corturile cu bețe au o perioadă de garanție de trei ani de la data achiziției.
Corturile gonflabile și corturile pentru două sau trei persoane unde nu te poți ridica sunt garantate cinci ani.
Corturile sunt proiectate pentru patru săptămâni de utilizare la rând pe an, deci pentru o garanție de trei ani, care corespunde la douăsprezece săptămâni de utilizare.

Trebuie să-ți revendici garanția?

Dacă ai îndoieli sau ai nevoie să-ți repari cortul, mergi cu chitanța la unul dintre atelierele noastre sau la cel mai apropiat magazin Decathlon!