INFORMAȚII RETRAGERE DE PE PIAȚĂ

MTB ROCKRIDER 520 ȘI ROCKRIDER 540

1864085

ROCKRIDER 540

Gri - Mărime XL

1864082

ROCKRIDER 540

Gri - Mărime M

1864811

ROCKRIDER 520

Neagră - Mărime M

2002103

ROCKRIDER 520

Navy Blue - Mărime M

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru faptul că ați achiziționat un MTB B’Twin Rockrider 520 sau 540.

În urma testărilor periodice pentru asigurarea calității, BTWIN a identificat un defect la mai multe mărimi de cadre (notate mai sus).

Din acest motiv, vă rugăm să verificați dacă bicicleta dvs. este afectată de această retragere de pe piață, înainte de a o utiliza din nou.

- Introduceți informațiile MTB-ului: 

Model, culoare și mărime, serie 

- Va apărea o căsuță de text care vă va solicita să confirmați dacă MTB-ul este afectat sau nu.​​​​​​​

Dacă MTB-ul dvs. este afectat de aceastră retragere de pe piață:

Duceți MTB-ul dvs. la orice magazin Decathlon și rugați un asistent să vă ajute în legătură cu această retragere de pe piață. Vom înlocui o bicicletă defectă cu un model noi, identic, fără costuri pentru dvs. Dacă din orice motiv nu sunteți satisfăcuți de bicicleta de schimb, vă putem oferi o rambursare completă.

 

Dacă nu puteți găsi sau valida informațiile necesare:

Duceți bicicleta dvs. la magazinul dvs. Decathlon local și rugați un asistent să vă ajute în legătură cu această retragere de pe piață. Personalul nostru va verifica dacă bicicleta dvs. este afectată sau nu.

 

ÎNTREBĂRI CLIENȚI

Centrul nostru pentru clienți vă este la dispoziție pentru a răspunde la orice întrebări pe care le aveți, apelați 021 408 5005.

 

Din nou, dorim să ne cerem scuze pentru inconveniențele create de această retragere de pe piață. În cadrul BTWIN, noi luăm în serios controlul calității și testările periodice, deoarece siguranța clienților noștri este prioritară.

ÎNCEPUTUL PAGINII