MID 1 ALBASTRU

REF: 8353251, 8352913, 8399972, 8549507, 8652541

SCOOTER OXELO MID 1

2018

Fișa de service post-vânzare pentru trotineta MID 1, vei găsi instrucțiunile, sfaturile noastre de întreținere și videoclipurile noastre pentru repararea trotinetei tale.

Servicii de atelier

PARCURSUL CLIENTULUI

Informații tehnice și întreținere

Instrucțiuni de siguranță ?

Acestă trotinetă este concepută pentru a sprijini dezvoltarea echilibrului pe 2 roți la copii.
Nu este potrivit pentru un copil sub 3 ani sau care nu a dobândit încă echilibrul pe 2 roți.Fă-ți timp să-ți însoțești copilul și să-L înveți noțiunile de bază ale practicii.

ATENTIE, ar trebui să porți echipament de protecție (cască, genunchiere și coate).

Cum îmi depozitez trotineta?

În interior:Aceasta este cea mai simplă soluție, care constă în a găsi un loc (sau a-ți face unul singur) indiferent de stadiul tău:acasă, la serviciu sau cu prietenii.Trotineta ta se poate pune pe un perete, în spatele unei uși, sub un birou sau chiar într-un spațiu de depozitare (portbag, dulap), ceea ce este cu atât mai simplu dacă este pliabilă.

Într-o geantă/husă: Pentru posesorii unui model pliabil, este mult mai ușor să-și depoziteze trotineta care pierde astfel jumătate din volumul acesteia.În aceste condiții, ai putea la fel de bine să o ții la îndemână odată pliată, într-o geantă sau chiar într-o husă care va fi ușor de transportat oriunde te duci.

Pe un suport: În același mod ca atunci când mergi pe trotuar:chiar dacă înseamnă să ocupi spațiu, ai putea la fel de bine să o faci cu stil și originalitate!Prin urmare, poți pune trotineta pe un suport de depozitare dedicat:la sol, trotineta fiind blocată vertical de roata;sau la înălțime, folosind un suport de perete ca la biciclete.

Cum îmi păstrez trotineta în stare bună?

Salvează frânele

Utilizarea repetată a frânei provoacă uzura roții din spate, ceea ce poate face ca aceasta să-și piardă forma circulară și să se aplatizeze în anumite zone.Pentru a evita această problemă, pune piciorul în jos pentru a opri ori de câte ori este posibil.În restul timpului, apasă ușor frâna pentru a reduce uzura pe roată.

Evită să mergi prin apă sau pe teren murdar

Dacă mergi prin apă, vei uza rulmenții din interiorul roților mai repede.Alte daune observate:banda anti-alunecare de pe cadru își pierde aderența și te poți destabiliza.Soluția este simplă:Evită pe cât posibil bălțile, nisipul sau murdăria.

Curățenia este mai bună

Menținerea trotinetei curate este cel mai simplu și eficient mod de a vă întreține trotineta.O simplă ștergere a rulmenților și a pieselor adesea murdare (roți, căști, bandă anti-alunecare etc.) este întotdeauna binevenită.Datorită acestui gest simplu, eviți acumulările de praf și eventualele probleme în funcționarea pieselor trotinetei tale.