TOWN 5XL GREY

REF: 8549024, 8401635, 8401636

TROTINETĂ T5XL

2010

Fișa de service post-vânzare pentru trotineta TOWN5XL, vei găsi instrucțiuni, piese de schimb, sfaturile noastre de întreținere și videoclipuri pentru a-ți repara trotineta.

Servicii de atelier

PARCURSUL CLIENTULUI

Informații tehnice și întreținere

Instrucțiuni de siguranță cu această trotinetă?

ATENȚIE, trebuie să porți echipament de protecție (cască, genunchiere, cotiere) atunci când utilizezi o trotinetă.Majoritatea accidentelor grave au loc în primele luni, acordă-ți timp pentru a învăța noțiunile de bază ale utilizării trotinetei pentru a stăpâni viteza și frânarea în orice situație de urgență si indiferent de condițiile meteo ( în special pe suprafețe umede).

Trotineta Town 5 xl este echipată?

Frâna roții din spate, asigură o frânare eficientă, protejând în același timp împotriva proiecțiilor datorită funcției sale duble de apărătoare de noroi.

Cum îmi depozitez trotineta?

În interior:Aceasta este cea mai simplă soluție, care constă în a găsi un loc (sau a face unul singur) indiferent de stadiul tău:acasă, la serviciu sau cu prietenii.Trotineta ta poate fi pusă pe un perete, în spatele unei uși, sub un birou sau chiar într-un spațiu de depozitare (portbagaj, dulap), ceea ce este cu atât mai simplu dacă este pliabilă.

Într-o geantă/husă: Pentru posesorii unui model pliabil, este mult mai ușor să-și depoziteze trotineta care pierde astfel jumătate din volumul acestuia.În aceste condiții, ai putea la fel de bine să o ții la îndemână, într-o geantă sau chiar într-o husă care va fi ușor de transportat oriunde te duci.

Pe un suport: În același mod ca atunci când mergi pe trotuar:chiar dacă înseamnă să ocupi spațiu, ai putea la fel de bine să o faci cu stil și originalitate!
Prin urmare, poți pune trotineta pe un suport de depozitare dedicat:
- la sol, trotineta fiind blocată vertical de roata;
- la înălțime, folosind un suport de perete ca la biciclete.

suport
Cum îmi păstrez trotineta în stare bună?

Salvează frânele

Utilizarea repetată a frânei provoacă uzura roții din spate, ceea ce poate face ca aceasta să-și piardă forma circulară și să se aplatizeze în anumite zone.Pentru a evita această problemă, pune piciorul în jos pentru a opri ori de câte ori este posibil.În restul timpului, apasă ușor frâna.

Evită să mergi prin apă sau pe teren murdar

Dacă mergi prin apă, vei provoca uzura prematură a rulmenților.Alte daune observate:banda anti-alunecare de pe cadru își pierde aderența și te poți destabiliza.Soluția este simplă:Evită pe cât posibil bălțile, nisipul sau murdăria.

Curățenia este mai bună

Curățarea trotinetei după utilizare este cel mai simplu și eficient mod de a întreține trotineta.O simplă ștergere a rulmenților și a pieselor adesea murdare (roți, direcție, bandă anti-alunecare etc.) este întotdeauna binevenită.Datorită acestui gest simplu, eviți acumulările de praf și eventualele probleme în funcționarea pieselor trotinetei tale.

Întreținere
Town 5 xl este practic de manevrat?

Ghidonul offset permite să controlezi mai bine direcția. Acest ghidon este, de asemenea, gradat pentru a permite să îl reglezi cu ușurință la înălțimea potrivită și să-l repoziționezi în același loc pentru fiecare reglare. Transportă Town 5 XL cu ușurință datorită curelei de transport (furnizată).Vrei să te oprești?
O poți pune oriunde datorită suportului său lateral.

UȘOR DE MANIPULAT