Întreține și repară un rucsac de călătorie TRAVEL100

REF: 8735043

Rucsac de călătorie TRAVEL 100: reglează, spală, încarcă, repară

2014

Rucsacul tău TRAVEL100 este ideal pentru toate călătoriile tale datorită confortului la purtare, opțiunilor și rezistenței sale.
Suntem aici pentru a te ajuta dacă ai o întrebare sau întâmpini o problemă cu produsul tău.

Prima utilizare a rucsacului meu TRAVEL100

Pentru ce sunt curelele situate între partea superioară a bretelelor de umăr și partea superioară a spatelui rucsacului?

Curelele de încărcare sunt curelele plasate în partea de sus a fiecărei bretea a rucsacului.
Datorită înălțimii reglabile a spatelui rucsacului tău (mulțumită curelelor), este necesar să reglezi poziția curelei în raport cu rucsacul pentru a limita balansul acestuia.Această funcție este asigurată de aceste curele.

Pentru a le regla, odată ce rucsacul este pe spate, cureaua cu cataramă și tensiunea curelelor reglate, pur și simplu prinde cureaua fiecărei bretea deasupra umărului, apoi le tragi înainte până când simți că rucsacul se mișcă spre spate. Pentru a verifica stabilitatea, poți ridica din umeri de mai multe ori și poți ajusta tensiunea dacă este necesar.

Prima utilizare a rucsacului meu TRAVEL100
Cum îmi organizez corect rucsacul?

Îți vei purta rucsacul timp de câteva ore/zile. Prin urmare, este important să îl organizezi corect pentru a găsi un echilibru față/spate și stânga/dreapta. Corpul tău ar putea obosi mai ușor dacă rucsacul nu are greutatea echilibrată corect .

Așadar, îți oferim mai jos sfaturile noastre cu privire la elementele echipamentului tău ce trebuiesc plasate în partea de jos, în mijloc și în partea de sus a rucsacului.

Prima utilizare a rucsacului meu TRAVEL100
Cât de rezistent la apă este rucsacul meu TRAVEL100?

Rucsacul nu este impermeabil. Te sfătuim să te echipezi cu o husă de ploaie, disponibilă separat, dacă se anunță condiții meteo nefavorabile.

Prima utilizare a rucsacului meu TRAVEL100
Cum îmi pot proteja în mod corespunzător bunurile de umiditate?

Fiecare stilul lui!
Există, de fapt, mai multe modalități de a-ți proteja bunurile în timpul călătoriei, fiecare cu propriile avantaje și dezavantaje.
Poncho:
În ceea ce privește protecția în afara genții, poncho este, fără îndoială, cea mai eficienta soluție deoarece acoperă complet utilizatorul și rucsacul, fără riscul de infiltrare a apei  la spate. Principala problemă este lipsa de mobilitate și de caracter practic atunci când trebuie să-ți pui rucsacul jos sau să îl accesezi.
Husa de ploaie:
Ușoară și rapid de utilizat, husa de ploaie este o protecție exterioară. Se pune pe rucsac în câteva secunde. Într-un grup, fiecare își poate ajuta partenerul să își pună husa pe rucsac fără a da rucsacul jos din spate. Când sunt colorate, sunt un element practic de vizibilitate pe vreme cețoasă sau pe timp de noapte.
Dezavantajul huselor de ploaie este că nu protejează umerii. În caz de ploaie abundentă, nu este neobișnuit să existe infiltrații de apă prin spatele rucsacului și, prin urmare, este necesar să-ți protejezi cele mai sensibile bunuri în pungi mici impermeabile.
În plus, husele de ploaie sunt susceptibile la găuri și rupturi.
Husa de ploaie întărită:
Ca și versiunea clasică, această husă protejează de ploaie și are două fețe:o latură vizibilă clasică (portocalie) și o parte întunecată întărită pentru a rezista mai bine la tăieturile și găurile care pot fi cauzate de ramuri. Sunt, totuși, mai grele.
Huse de depozitare rezistente la apă:
Disponibile în mai multe dimensiuni, husele de depozitare impermeabile îți permit să îți organizezi mai bine lucrurile în rucsac și să le protejezi de umiditate. Singura problemă este să îți amintești ce ai pus în ele sau riști să fii nevoit să-ți cauți lucrurile. Te rugăm să reții că aceste huse nu sunt complet impermeabile. Prin urmare, nu sunt potrivite pentru expunere lungă la apă (nu folosi în afara rucsacului).
Huse de depozitare rezistente la apă:
Mai rezistente și mai presus de toate 100% impermeabile, aceste huse sunt ideale pentru protejarea echipamentelor foarte sensibile sau pentru protejarea bunurilor din afara rucsacului. Din păcate, structura lor din plastic le face mai rigide și mai grele.

Ce garanție are rucsacul meu?

Rucsacurile Decathlon sunt concepute pentru a fi puternice și durabile și sunt supuse numeroaselor teste (componente, cusături și produs finit) pentru a ne asigura că te servesc cât mai mult timp.
Prin urmare, aplicăm o garanție de 10 ani pentru toate ghiozdanele noastre de la data indicată pe bon.

Îmi spăl rucsacul TRAVEL100

Rucsac TRAVEL100 - 50L:instrucțiuni, sfaturi de întreținere, reparații

Rucsac TRAVEL100:instrucțiuni, reparații

REPARĂ O GAURĂ SAU RUPTURĂ PE RUCSAC

Dacă s-a format o mică gaură în partea din față sau în partea de jos a rucsacului tău, poți efectua cu ușurință reparația aplicând un plasture sau o bucată de bandă adezivă (forma rotunjită cu unul sau doi cm mai lungă decât gaura).Te sfătuim să o aplici pe interior, dar și pe exterior.

Îmi personalizez rucsacul de trekking

Vrei să-ți faci rucsacul unic personalizându-l?
Vizitează atelierul magazinului tău pentru a profita de serviciile existente.
Marcare, broderie, autocolant...Tu alegi !