MID-9-ROZ

REF: 8396180

MID 9 ROZ

2020

Concepută pentru călătorii scurte în oraș (mai puțin de 2 km) pentru persoane cu o înălțime între 1,45 m și 1,85 m.

Trotineta MID 9 are suspensie față și roți mari.De asemenea, are o frână pe ghidon pentru un confort sporit și un control mai bun al vitezei.

 

Servicii de atelier

CĂLĂTORIA

Detalii tehnice și întreținere

Cum să ai grijă de trotineta ta.

Îți recomandăm să verifici starea trotinetei tale înainte și după fiecare utilizare și să te asiguri că nu există slăbiri anormale, crăpături sau margini ascuțite și să verifici toate clemele.
Reține că roțile și rulmenții sunt piese de uzură: de asemenea, verifică-le și schimbă-le dacă este necesar.

întreținere
Trotineta mid 9 este proiectată pentru oraș?

Folosește MID 9 și vei ajunge unde vrei în medie de trei ori mai repede decât dacă ai merge pe jos.MID 9 este concepută pentru a vă face călătoriile confortabile.
Apărătoare de noroi față și spate pentru a te proteja de stropire când este ud, frână pe ghidon, suspensie și roți mari (175 mm) pentru depășirea obstacolelor precum borduri.

Pentru cine este trotineta mid 9?

Oricine are o înălțime între 1,45 m și 1,85 m, mai mult sau mai puțin, ceea ce înseamnă destul de multă lume. Trotineta MID 9 este reglabilă pe înălțime și este concepută pentru călătorii de până la 2 km prin oraș. Pentru călătorii mai lungi, recomandăm oricare dintre trotinetele din gama Oxelo's Town.În ceea ce privește greutatea, poate fi folosită de oricine are o greutate de până la 100 kg. 

utilizator
Măsuri de siguranță pe trotinetă?

Trebuie să porți întotdeauna echipament de protecție (cască, genunchiere și cotiere) atunci când folosești o trotinetă.Cele mai grave accidente au loc în primele luni de utilizare:Fă-ți timp pentru a învăța elementele de bază, astfel încât să poți controla viteza și frânarea atunci când trebuie, în toate condițiile meteorologice, mai ales când solul este umed.

Piese de schimb

Ai nevoie de o piesă de schimb?

Manualul utilizatorului