PLAY 5 PURPLE

REF: 8376493, 8376494

SCOOTER OXELO PLAY 5

2013

Fișa de service post-vânzare pentru trotineta Play 5, vei găsi instrucțiuni, piese de schimb, sfaturile noastre de întreținere și videoclipurile noastre pentru a-ți repara scuterul.

Servicii de atelier

"Ai nevoie de ajutor cu o piesă sau nu știi ce are produsul tău?
Apelează cu încredere la echipa noastră de tehnicieni."

PARCURSUL CLIENTULUI

Informații tehnice și întreținere

Cum îmi folosesc trotineta în siguranță?

Te sfătuim să verifici starea trotinetei înainte și după fiecare călătorie.Joc anormal, fisuri, margini ascuțite... nu uita să verifici totul.
Roțile și rulmenții sunt piese care se uzează:nu uita să le verifici și să le schimbi dacă este necesar.
Pentru a repara și a prelungi durata de viață a trotinetei tale

Ce tip de protecție să folosești?

Ca și în cazul tuturor sporturilor care implică riscul de cădere, trebuie folosit echipament de protecție:cască, genunchiere, cotiere.

Protecţie
Cum îmi depozitez trotineta?

În interior:Aceasta este cea mai simplă soluție, care constă în a găsi un loc (sau a-ți face unul singur) indiferent de stadiul tău:acasă, la serviciu sau cu prietenii.Trotineta tău este astfel așezat pe un perete, în spatele unei uși, sub un birou sau chiar într-un spațiu de depozitare (portbagaj, dulap), ceea ce este cu atât mai simplu dacă este pliabil.

Într-o geantă/husă: Pentru posesorii unui model pliabil, este mult mai ușor să-și depoziteze trotineta care pierde astfel jumătate din volumul acesteia.În aceste condiții, ai putea la fel de bine să-l ții la îndemână odată pliat, într-o geantă sau chiar într-o husă care va fi ușor de transportat oriunde te duci.

Pe un suport: În același mod ca atunci când mergi pe trotuar:chiar dacă înseamnă să ocupi spațiu, ai putea la fel de bine să o faci cu stil și originalitate!Prin urmare, poți atașa trotineta la un suport de depozitare dedicat:la sol, trotineta fiind blocată vertical de roata;sau la înălțime, folosind un suport de perete ca la biciclete.

a sustine
Cum îmi păstrez trotineta în stare bună?

Salvează frânele

Utilizarea repetată a frânei provoacă uzura roții din spate, ceea ce poate face ca aceasta să-și piardă forma circulară și să se aplatizeze în anumite zone.Pentru a evita această problemă, pune piciorul în jos pentru a opri ori de câte ori este posibil.În restul timpului, apasă ușor frâna pentru a reduce uzura.

Evită să mergi prin apă sau pe teren murdar

Dacă mergi prin apă, uzezi rulmenții din interiorul roților mai repede.Alte daune observate:banda anti-alunecare de pe cadru își pierde aderența și te poți destabiliza.Soluția este simplă:plimbă-te pe asfalt uscat, evită pe cât posibil bălțile, nisipul sau murdăria.

Curățenia este mai bună

Evitarea factorilor de mai sus este cel mai simplu și eficient mod de a întreține trotineta.O simplă ștergere a rulmenților și a pieselor adesea murdare (roți, căști, bandă anti-alunecare etc.) este întotdeauna binevenită.Datorită acestui gest simplu, eviți acumulările de praf și eventualele probleme în funcționarea pieselor trotinetei tale.

 

 

Întreținere