servicii post-vânzare fitness domyos bodybuilding

Bodybuilding, crosstraining:
instrucțiuni de asamblare, întreținere, reparații

Indiferent dacă ai nevoie de ajutor pentru a asambla, întreține sau repara echipamentul de antrenament cu greutăți, DECATHLON este acolo pentru a te ajuta acasă și în magazin.

CE PRODUS AI?

Cauți instrucțiuni de asamblare sau de utilizare, piese de schimb specifice pentru aparatul tău de antrenament?
Caută-l într-una din categoriile de mai jos și găsești informațiile de care ai nevoie.

BODYBUILDING

SFATUL NOSTRU DE ÎNTREȚINERE ȘI REPARAȚII PENTRU ECHIPAMENTE DE BODYBUILDING

Găsești toate tutorialele noastre pentru a-ți întreține echipamentul de fitness.

Pentru a prelungi durata de viață a echipamentului tău de crosstraining, este important să ai grijă de el.Întreținerea echipamentului tău este, de asemenea, o modalitate excelentă de a a evita uzura prematură.După cum ai înțeles, pentru a practica în deplină siguranță, este important să păstrezi echipamentul în stare bună.Te sprijinim în acest proces.

BODYBUILDING

Piese de schimb: Bodybuilding & Crosstraining

Ai urmat tutorialele noastre și ai nevoie de piese de schimb pentru a-ți repara aparatul de antrenament?Seturi de șuruburi de asamblare pentru banca de greutăți, cabluri, piese de structuri metalice, vei găsi ceea ce ai nevoie în catalogul nostru ⤵

Angajamentele noastre

Pentru că îți menții sănătatea, noi o menținem pe cea a produselor tale.
Datorită site-ului nostru de asistență, facem accesibile întreținerea și repararea echipamentelor și produselor tale DECATHLON.
Găsești instrucțiuni de asamblare și punere în funcțiune, videoclipuri, tutoriale pentru întreținerea și repararea produselor tale, întrebări frecvente, piese de schimb disponibile și servicii efectuate de tehnicienii din Atelierele DECATHLON pentru a te ajuta și susține mereu mai bine!