biciclete de șosea suport tehnic

Biciclete de șosea:
reglaje, întreținere, reparații

Indiferent ce tip de ciclism pe șosea preferi, la DECATHLON vei găsi soluția potrivită pentru întreținerea și repararea bicicletei. 

CE MODEL DE BICICLETĂ AI?

Cum asamblezi bicicleta Decathon

AM PRIMIT BICICLETA COMANDATĂ, CUM O ASAMBLEZ?

Ai cumpărat o bicicletă Decathlon și ai ales livrarea la domiciliu. Îți punem la dispoziție acest tutorial, ce conține toate etapele pentru asamblarea bicicletei tale Decathlon, pentru a te bucura de sportul tău preferat în deplină siguranță.

Toate recomandările noastre pentru bicicletele de șosea

RECOMANDĂRILE NOASTRE PENTRU ÎNTREȚINEREA ȘI REPARAREA BICICLETEI DE ȘOSEA

Întreținerea și repararea bicicletei de șosea.

Aici găsești toate recomandările noastre pentru întreținerea și repararea bicicletelor de șosea, precum și a pieselor cu care sunt echipate.

Ai nevoie de ajutor pentru reglarea plăcuțelor automate sau pentru curățarea bicicletei ? Suntem alături de tine cu sfaturi, pentru a-ți întreține bicicleta corespunzător și a te bucura de ea cât mai mult timp. Astfel, vei evita problemele de-a lungul utilizării bicicletei😉.

PIESE DE SCHIMB BICICLETE DE ȘOSEA

BICICLETE DE ȘOSEA

Piese de schimb

De la o simplă cameră de aer la o furcă nouă din carbon, aici găsești piesele de schimb potrivite pentru bicicleta ta! Nu uita să verifici cu atenție compatibilitatea!

Unelte pentru bicicleta mea

Pentru că micile reparații fac parte din viața unui pasionat de ciclism, ia în considerare importanța uneltelor necesare, pentru a le putea face chiar tu, acasă.

Produse pentru întreținerea bicicletei

După o ieșire sau după o perioadă în care nu ai mai folosit bicicleta (pe timpul iernii, de exemplu), este recomandat să o cureți ca la carte!

ÎNTREȚINEREA ȘI REPARAREA BICICLETEI DE ȘOSEA DE CĂTRE UN EXPERT | SERVICII ATELIER

Rezervă un interval de timp în atelierul din cel mai apropiat magazin Decathlon și repara-ți echipamentul.

Nu ești foarte confortabil să îți repari singur bicicleta? Nu reușești să îți dai seama de unde vine zgomotul acela ciudat? Vrei să îți depășești vechiul record și ai vrea ca bicicleta ta să fie verificată temeinic? 

Mergi în cel mai apropiat magazin DECATHLON și experții din atelierele noastre sunt gata să te ajute!

ATELIERELE DECATHLON