TRAMBULINE | DECATHLON SAV

SERVICII POST-VÂNZARE TRAMBULINETRAMBULINE GYM PILATESAlege modelul trambulinei tale și găsește toate informațiile legate de acest produs.Asamblare, întreținere, reparații, accesorii și piese de schimb compatibile cu trambulina ta!

Trambulina dreptunghiulara Decathlon Domyos 520:Manual de utilizare, reparații

TRAMBULINĂ DREPTUNGHIULARĂ 520:Manual de utilizare, reparații

Găsești toate sfaturile noastre aici: Tutorial video de montaj. Întrebări frecvente. Piese separate. Asistență online. Manual de utilizare. Și tot ce ai nevoie!

Trambulina Hexa 240

Trambulina hexagonala 240

Trambulina noastră Hexagonal 240 a fost concepută pentru a ajuta copiii de la 3 ani în sus să-și dezvolte abilitățile motorii.Este un produs ce îi ajută să-și consume energia în siguranță.

Trambulina octogonala 300

Trambulina octogonala 300:Manual de utilizare, reparații

Trambulina noastră octogonală 300 a fost concepută pentru dezvoltarea psihomotorie a copiilor mici cu vârsta de 6 ani și peste.Permite să faci exerciții în deplină siguranță.

Trambulina rotunda ES 420 Instrucțiuni de utilizare și reparație Domyos

Trambulină ES 420:Manual de utilizare, reparații

Găsești toate sfaturile noastre aici: Video montaj. Întrebări frecvente. Piese separate. Asistență. Manual de utilizare. Și tot ce ai nevoie!

ES 365

Trambulină domyos ES 365

In magazine: 2019Conceput pentru exerciții și joacă în siguranță (de la vârsta de 6 ani) diametru de 3,65 m pentru senzații tari în siguranță!Această trambulină de exterior respectă standardul NF EN 71-14.Vine cu plasă de protecție.BENEFICII:CONFORT:Suprafață de sărituri din pânză (325 cm), stabilitate excelenta (6 picioare in forma de U) DURABILITATE:Cadru cu tratament anticoroziv. Suprafață de sărit, plasa și spuma cu tratament anti-UV.STABILITATE:Greutatea maximă a utilizatorului 110 kg.