TOWN 9EF ALBASTRU PETROL

REF: 8494833, 8494834, 8494835, 8529634

TROTINETĂ T9EF

2017

Fișa de service post-vânzare pentru trotineta T9EF, vei găsi instrucțiuni, piese de schimb, sfaturi de întreținere și videoclipurile noastre pentru a-ți repara trotineta.

Servicii de atelier

PARCURSUL CLIENTULUI

FAQ

Cum să pliez/desfac trotineta?

Mâini libere și în doar o secundă!
Acesta este conceptul EASYFOLD. 
Trucul?
Pur și simplu stai în fața trotinetei tale cu puntea drept în fața ta și apasă pedala:Gata, TOWN 9 se pliază în mai puțin timp decât ți-a trebuit să citești aceste instrucțiuni.
De asemenea,  se pliază ușor și mânerele.Acționează butoanele pentru a plia.Și se deschide într-o secundă!

PLIERE
Există instrucțiuni speciale de siguranță de urmat atunci când utilizezi trotineta Town 9?

În general, trebuie să porți echipament de protecție (cască, genunchiere, cotiere) atunci când utilizezi o trotinetă. Cele mai multe accidente grave apar în primele luni de utilizare:de aceea, fă-ți timp să înveți noțiunile de bază ale practicii pentru a stăpâni viteza și frânarea în toate situațiile de urgență și indiferent de condițiile meteorologice (în special pe suprafețe umede).

Trotineta ta oxelo town 9 este potrivită pentru călătorii lungi în oraș (2 până la 5 km)?

Da! Un grip din cauciuc pe deck și mânere ergonomice ultra-confortabile cu "repaus pentru palme" asigură o calitate mai bună a confortului prin reducerea vibrațiilor traseului. 
Trotineta pentru adulți TOWN 9 este, de asemenea, echipată cu un sonerie, astfel încât să poți semnaliza în oraș.În cele din urmă, ghidonul său îți permite să controlezi mai bine traiectoria.

Ce este modul cărucior?

Modul cărucior îți permite să tragi trotineta pentru un transport ușor și economisești spațiu.Tot ce trebuie să faci este să o pliezi.

MOD cărucior

Întrețin

Sfaturi de întreținere

Te sfătuim să verifici starea trotinetei tale înainte și după fiecare plimbare, pentru a verifica orice joc anormal, crăpături sau margini ascuțite.
Roțile și rulmenții sunt piese de uzură, nu uita să le verifici și să le schimbi dacă este necesar.
Atelierele noastre îți stau la dispoziție pentru a oferi piesele de schimb și serviciile necesare pentru întreținerea și repararea produsului tău.

Sfaturi pentru depozitare

Păstrează trotineta T9EF într-un loc uscat, la o temperatură moderată (15/20°C).

Restricții de utilizare

Încărcare maximă:100 kg
Dimensiune minimă:1,45 m
Dimensiune maximă:1,95 m