TOWN 7XL NOIR

REF: 8377410, 8377409, 8377411

TOWN 7XL NEGRU

2020

Conceput pentru călătorii urbane ocazionale pe distanțe scurte (până la 2 km) 
Dimensiune:De la 1,45 m la 1,95 m.
Greutate maximă:100 kg.

Caracteristici:

UȘOR DE UTILIZAT:
Roți mari de 200 mm.~O singură apăsare cu piciorul te va duce mai departe!

UȘOR DE TRANSPORTAT: 5,6 kg:ușor de purtat cu cureaua.~Cricul facilitează parcarea.

FRÂNARE CONTROLATĂ:A doua frână pe ghidon (ca pe o bicicletă).

AMORTIZARE: suspensie față și amortizor roată spate.

REGLABILĂ:
Reglarea precisă a ghidonului pentru utilizatorii care măsoară între 1,45 m și 1,95 m.

FĂRĂ MURDĂRIE:Apărătoare de noroi față și spate foarte eficiente.

Detalii tehnice și întreținere

TOWN 7xl este ușor de manevrat?

Ghidonul său înclinat permite să controlezi direcția și mediul înconjurător.
Acest ghidon este, de asemenea, gradat, astfel încât să îl poți regla cu ușurință la înălțimea potrivită și să-l repoziționezi în același loc de fiecare dată. Și poți transporta Town 7 XL cu ușurință cu cureaua de transport (inclusă).
Vrei să te oprești? Depozitare ușoară datorită cricului său.

UȘOR DE UTILIZAT
Depozitarea trotinetei

În interior:
Aceasta este cea mai simplă soluție care presupune găsirea unui loc (sau a face loc), oriunde te-ai afla:acasă, la birou sau acasă la un prieten.
Trotineta poate fi sprijinită de un perete, ascunsă în spatele unei uși, sub un birou sau chiar ascunsă într-un spațiu de depozitare (o cutie sau dulap), ceea ce este incredibil de ușor deoarece trotineta ta este pliabilă.

Într-o husă: 
Pentru proprietarii modelului pliabil, este foarte ușor să depoziteze trotineta, deoarece ocupă jumătate din spațiu în poziția pliată.În acest caz, îți poți ține trotineta pe umăr după ce o pliezi și depozitezi într-o geantă sau husă, astfel încât să o poți transporta cu ușurință oriunde te duci.

Pe un suport: 
La fel cum mergi pe trotuar, ocupă mai puțin spațiu într-un stil unic!
Poți fixa trotineta pe un suport de depozitare dedicat pe podea, cu trotineta ținută vertical de roată sau sus, folosind un suport de perete, la fel ca unul pentru bicicletă.

Suport
Frâne și apărători de noroi:practică pentru oraș

Trotineta Oxelo Town 7 XL este echipată cu o frână pe ghidon și o a doua frână pe roata din spate.Apărătoarea de noroi lungă, cu acoperire completă, servește și ca frână de picior.

Frâne și apărători de noroi:practică pentru oraș
Trotineta 7xl este bine echipată?

Frâna lungă, cu acoperire completă, de pe roata din spate asigură o frânare eficientă, protejând în același timp de stropire datorită scopului său dublu ca apărător de noroi.

Păstrarea trotinetei stare bună

Frânează ușor
 Folosirea repetată a frânelor duce la uzura roți din spate, ceea ce poate duce la pierderea formei circulare. Evită această problemă punând piciorul pe sol pentru a frâna cat mai des posibil.În restul timpului, apasă ușor pe frână pentru a încetini treptat, evitând în același timp uzura prematură a roți.
Evită să mergi prin apă și pe teren neasfaltat 
Dacă mergi prin apă, vei face ca rulmenții din interiorul roților să se uzeze mai repede.Alte daune posibile includ pierderea aderenței pe suprafața anti-alunecare a punții, ceea ce vă poate cauza alunecarea de pe trotinetă.Soluția este simplă:mergi pe teren uscat, pavat și evită pe cât posibil bălțile, nisipul și murdăria.
Curățenia este întotdeauna mai bună 
Păstrarea trotinetei curate este o modalitate foarte simplă și eficientă de a prelungi durata de viață.Pur și simplu ștergeți rulmenții și alte părți supuse murdăriei (roți, căști, suprafețe antiderapante) cu o cârpă.Această metodă ușoară poate ajuta la prevenirea acumulării de praf și a eventualelor probleme pe care le poate cauza praful trotinetei tale.

Întreținere
Care sunt indicațiile de siguranță pentru această trotinetă?

În general, trebuie să porți echipament de protecție (cască, genunchiere, cotiere) în timp ce folosești o trotinetă.Deoarece majoritatea accidentelor grave au loc în primele luni, învăța elementele de bază, cum ar fi să accelerezi și să încetinești în toate situațiile de urgență, indiferent de condițiile meteorologice (în special pe teren umed).

Suspensii pentru un confort sporit

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale și a oferi un confort maxim pentru utilizator, am echipat Town 7 XL cu două suspensii:una în față și una în spate.Aceste suspensii vor reduce foarte mult disconfortul de pe trotuare.

Suspensii pentru un confort sporit

Servicii de atelier

EXPERIENȚA CLIENTULUI

Manualul utilizatorului