BICICLETE DE ORAȘ CLASICE| SUPORT TEHNIC DECATHLON

SUPORT TEHNIC DECATHLON - BICICLETE DE ORAȘ CLASICEBICICLETE DE ORAȘAi nevoie de suport tehnic pentru bicicleta de oraș?Aici vei găsi toate resursele necesare: instrucțiuni de montaj și de punere în funcțiune, filmulețe cu tutoriale, întrebări frecvente, piese de schimb, servicii de atelier pentru bicicleta ta de oraș. 

ELOPS 120 CADRU JOS ALBASTRU

Bicicletă ELOPS 120 CADRU JOS ALBASTRU: Manual de instrucțiuni, reparații

Cod de referință 8487236Conceput pentru ciclism în oraș, practică ocazională. Bicicletă oraș confortabilă (stil bicicletă olandeză), prevăzută cu portbagaj. 

ELOPS 100 CADRU JOS

ELOPS 100 CADRU JOS

Cod de referință: 8487234 Produs conceput pentru ciclism în oraș în fiecare zi. Plăcerea ciclismului în oraș datorită confortului stilului olandez (poziție spate drept, gripuri ergonomice, șa concepută pentru a oferi o așezare optimă și cauciucuri cu secțiune mare).

ELOPS 520 CADRU JOS VERDE

ELOPS 520 CADRU JOS VERDE: Manual de instrucțiuni, reparații

Cod de referință 83786138378613 Produs conceput pentru ciclism în oraș în fiecare zi. Bicicletă de oraș confortabilă (stil bicicletă olandeză), echipată (în funcție de model, cu platformă sau coș). Arc anti-rotație, pentru însoțirea bicicletei în viraje și oferirea unei stabilități optime la oprire.

ELOPS 500 CADRU JOS NEGRU

ELOPS 500 CADRU JOS NEGRU: Manual de instrucțiuni, reparații

Cod de referință. 8378491 Produs conceput pentru ciclism în oraș în fiecare zi. Plăcerea ciclismului în oraș datorită confortului stilului olandez (poziție spate drept, gripuri ergonomice, șa concepută pentru a oferi o așezare optimă și cauciucuri cu secțiune mare).