suport post vânzare biciclete copii

Biciclete copii: reglaje, întreținere și reparare

Orice model de bicicletă Decathlon pentru copii ai avea, suntem aici să îți propunem soluția adaptată de întreținere și reparație.

CE TIP DE BICICLETĂ DE COPII AI?

Ai nevoie de un manual de instrucțiuni sau de utilizare, de piesele de schimb compatibile?Caută produsul într-una din categoriile de mai jos și vei găsi informațiile de care ai nevoie.

BICICLETE COPII

RECOMANDĂRILE NOASTRE PENTRU ÎNTREȚINERE ȘI REPARARE

Aici găsești toate tutorialele necesare pentru a avea grijă de bicicleta ta.

Pentru a prelungi durata de viață a bicicletei copilului, este important să ai grijă de ea. Întreținerea bicicletei este o modalitate excelentă pentru a preveni uzura prematură. Ai înțeles deja, pentru a pedala în siguranță, este important ca echipamentul să fie în stare bună. Îți suntem alături în acest demers.

BICICLETE COPII

PIESE DE SCHIMB BICICLETE COPII

Ai urmărit toate tutorialele și ai nevoie de piese de schimb, pentru repararea bicicletei copilului? Pedale, roți, lanț, cauciucuri, găsești tot ce ai nevoie⤵️

BICICLETE COPII

REPARAREA BICICLETEI DE CĂTRE UN EXPERT | SERVICII ATELIER

Ai nevoie de o revizie a bicicletei sau de o reparație, după o căzătură? Tehnicienii din atelierele Decathlon vor pune un diagnostic și vor repara bicicleta, pentru ca cel mic să pedaleze în deplină siguranță.

În fiecare magazin Decathlon există un atelier, pentru întreținerea și repararea echipamentului. Verifică, în lista de mai jos, care sunt serviciile puse la dispoziție de tehnicienii din atelierele noastre.

Promisiunile noastre

DECATHLON se angajează să asigure suport tehnic adaptat nivelului produselor sale.