BICICLETE COPII 3 - 6 ANI | SUPORT TEHNIC DECATHLON

SUPORT TEHNIC BICICLETE COPII 3-6 ANIBICICLETE COPIIAlege modelul de bicicletă și consultă toate informațiile disponibile pentru produsul tău. Întreținere, reparare, accesorii, piese de schimb compatibile cu bicicleta de copii!

bicicletă_16_pouces_leger_rouge-decathlon

BICICLETĂ COPII BTWIN 16 inch 900 Racing Roșu CopiiManual de instrucțiuni, reparații

Îți dorești o bicicletă ușoară și simplu de manevrat? Bicicleta noastră de 16* 900 din aluminiu este potrivită pentru copiii cu înălțimea cuprinsă între 105 și 120 cm, în toate aventurile lor, chiar și cele mai intense! Datorită componentelor sale din aluminiu, această bicicletă complet echipată cântărește numai 7,3 Kg! Protecția pentru lanț, cricul și apărătorile de noroi fac ca această bicicletă să fie sigură și versatilă.Disponibilă în 2 culori.

bicicletă_14_pouces_orange_noir

BICICLETĂ COPII BTWIN Kids 14 inch 500 Robot: Manual de instrucțiuni, reparații

1,2,3 și pedalează! Am conceput această bicicletă 14" pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani, cu o înălțime cuprinsă între 90 și 105 cm, pentru a învăța să pedaleze și să meargă pe bicicletă la fel ca adulții. Având o înălțime redusă, această bicicletă cu roți ajutătoare permite copilului tău să învețe să meargă pe bicicletă în ritmul său. Aceasta este prevăzută cu o protecție de lanț și cu protecții anti-noroi, pentru a evita frecarea și murdărirea. 

bicicletă_16_pouces_orange_decathlon

BICICLETĂ COPII BTWIN Kids 16 inch 500 Robot: manual de instrucțiuni, reparații

Ești pregătit să ieși la o plimbare cu bicicleta? Am conceput această bicicletă 16" pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4,5 și 6 ani, cu înălțimea cuprinsă între 105 cm și 120 cm, pentru a învăța să meargă pe bicicletă ca adulții. Protecția de lanț, apărătorile de noroi și cricul permit copilului tău să profite de primele sale deplasări fără a se murdări și fără a-și strica bicicleta. Roți ajutătoare 16" compatibile, dacă sunt necesare.

bicicletă_14_pouces_bleu_blanc

BICICLETĂ COPII BTWIN Kids 14 inch 100 Arctic: Manual de instrucțiuni, reparații:

1,2,3 și pedalează! Am conceput această bicicletă 14" pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani, cu o înălțime cuprinsă între 90 și 105 cm, pentru a învăța să pedaleze și să meargă pe bicicletă la fel ca adulții. Elegantă și robustă, având o înălțime redusă, această bicicletă cu roți ajutătoare permite copilului tău să învețe să meargă pe bicicletă în ritmul său. Gata cu riscul de a-ți prinde degetele, datorită protecției de lanț.