BICICLETE MTB COPII| SUPORT TEHNIC DECATHLON

SUPORT TEHNIC BICICLETE MTB COPIIBICICLETE COPIIAlege modelul de bicicletă și consultă toate informațiile disponibile pentru produsul tău. Întreținere, reparare, accesorii și piese de schimb compatibile cu bicicleta ta!

MTB_26_pouces_decathlon_rockrider

Bicicletă MTB ROCKRIDER 26 inch 500: Manual de instrucțiuni, reparații

Model albastru, galben neon sau negru... Descoperă toate recomandările noastre pentru montarea, întreținerea și repararea bicicletei MTB a copilului tău.

MTB_20_pouces_rockrider-negru

Bicicletă MTB ROCKRIDER 20 inch 500: Manual de instrucțiuni, reparații

Model albastru, galben neon sau negru... Descoperă toate recomandările noastre pentru montarea, întreținerea și repararea bicicletei MTB a copilului tău.

MTB_24_pouces_rockrider-roșu

MTB ROCKRIDER 24 inch 900 Roșu: Manual de instrucțiuni, reparații

Am conceput această bicicletă MTB pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 9 și 12 ani (cu înălțimea cuprinsă între 135 și 150 cm), care doresc să își perfecționeze practica ciclismului de tip MTB. Pentru a depăși obstacolele cu dinamism, am prevăzut această bicicletă MTB cu un cadru din aluminiu, ce o face să fie o bicicletă ușoară. Furca cu suspensie și frânele pe discuri îți permit să mergi oriunde.

MTB_20_pouces_decathlon_rouge_rockrider

Bicicletă MTB ROCKRIDER 20 inch 900 Roșu

Am conceput această bicicletă MTB pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani (120-135 cm), care doresc să se perfecționeze în practicarea MTB. Pentru a face față cu ușurință obstacolelor prezente pe terenurile accidentate, am echipat această bicicletă MTB 20 inch cu o furcă cu suspensie. Cu ajutorul celor 6 viteze, poți merge pe trasee accidentate.

Bicicletă MTB ROCKRIDER 24 inch 100 Alb: Montare, reparații, manual de instrucțiuni, piese de schimb

Bicicletă MTB ROCKRIDER 24 inch 100 Alb: Manual de instrucțiuni, reparații

Am conceput această bicicletă MTB pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 9 și 12 ani (135-150 cm), nivel începător. Pentru a descoperi primele senzații ale MTB, am conceput această bicicletă pentru copii 24 inch robustă și simplu de utilizat, cu 1 singură foaie și 6 viteze.

bicicletă_16_pouces_leger_rouge-decathlon

BICICLETĂ COPII BTWIN 16 inch 900 Racing Roșu CopiiManual de instrucțiuni, reparații

Îți dorești o bicicletă ușoară și simplu de manevrat? Bicicleta noastră de 16* 900 din aluminiu este potrivită pentru copiii cu înălțimea cuprinsă între 105 și 120 cm, în toate aventurile lor, chiar și cele mai intense! Datorită componentelor sale din aluminiu, această bicicletă complet echipată cântărește numai 7,3 Kg! Protecția pentru lanț, cricul și apărătorile de noroi fac ca această bicicletă să fie sigură și versatilă.Disponibilă în 2 culori.

Bicicletă MTB ROCKRIDER 20 inch 120 Alb

BICICLETĂ MTB ROCKRIDER 20 inch 120 Alb: Manual de instrucțiuni, reparații

Fiind prevăzută cu un schimbător cu 6 viteze, bicicleta MTB Rockrider 120 îl ajută pe copilul tău (cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani) să aibă primele sale urcări și să meargă pe trasee accidentate. Află care sunt recomandările noastre pentru asamblarea, întreținerea și repararea bicicletei tale MTB.

MTB_20_pouces_decathlon_blanc_rockrider

Bicicletă MTB ROCKRIDER 20 inch 100 Alb: Manual de instrucțiuni, reparații

Bicicleta ROCKRIDER 20 inch 100 Alb este o bicicletă MTB, robustă și simplă, concepută pentru a-l ajuta pe copilul tău să descopere MTB! Descoperă recomandările noastre pentru asamblare, întreținere și reparații.

MTB_20_pouces_btwin_noir_vert

BICICLETĂ MTB COPII 20 inch RacingBoy 500: Manual de instrucțiuni, reparații

Am conceput această bicicletă MTB pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani, cu înălțimea cuprinsă între 120 și 135 cm, nivel începător. Pentru a face față cu ușurință obstacolelor de pe terenurile accidentate, am echipat această bicicletă MTB 20 inch cu o furcă cu suspensie. Cu ajutorul celor 6 viteze, ai posibilitatea să te aventurezi pe trasee accidentate.

bicicletă_14_pouces_orange_noir

BICICLETĂ COPII BTWIN Kids 14 inch 500 Robot: Manual de instrucțiuni, reparații

1,2,3 și pedalează! Am conceput această bicicletă 14" pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani, cu o înălțime cuprinsă între 90 și 105 cm, pentru a învăța să pedaleze și să meargă pe bicicletă la fel ca adulții. Având o înălțime redusă, această bicicletă cu roți ajutătoare permite copilului tău să învețe să meargă pe bicicletă în ritmul său. Aceasta este prevăzută cu o protecție de lanț și cu protecții anti-noroi, pentru a evita frecarea și murdărirea. 

bicicletă_16_pouces_orange_decathlon

BICICLETĂ COPII BTWIN Kids 16 inch 500 Robot: manual de instrucțiuni, reparații

Ești pregătit să ieși la o plimbare cu bicicleta? Am conceput această bicicletă 16" pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4,5 și 6 ani, cu înălțimea cuprinsă între 105 cm și 120 cm, pentru a învăța să meargă pe bicicletă ca adulții. Protecția de lanț, apărătorile de noroi și cricul permit copilului tău să profite de primele sale deplasări fără a se murdări și fără a-și strica bicicleta. Roți ajutătoare 16" compatibile, dacă sunt necesare.

bicicletă_14_pouces_bleu_blanc

BICICLETĂ COPII BTWIN Kids 14 inch 100 Arctic: Manual de instrucțiuni, reparații:

1,2,3 și pedalează! Am conceput această bicicletă 14" pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani, cu o înălțime cuprinsă între 90 și 105 cm, pentru a învăța să pedaleze și să meargă pe bicicletă la fel ca adulții. Elegantă și robustă, având o înălțime redusă, această bicicletă cu roți ajutătoare permite copilului tău să învețe să meargă pe bicicletă în ritmul său. Gata cu riscul de a-ți prinde degetele, datorită protecției de lanț.