suport tehnic biciclete btwin

Biciclete:
reglaje, întreținere, reparații

Indiferent că ai nevoie de întreținere sau reparare pentru bicicleta ta, Decathlon îți este alături atât pentru rezolvarea problemei în atelierele din magazin, cât și la tine acasă.

Ce bicicletă ai?

Ai nevoie de instrucțiuni de reglaj, de piese de schimb, recomandări de întreținere și reparare potrivite pentru bicicleta ta?
Într-una din categoriile de mai jos gășești toate informațiile de care ai nevoie.⤵

Cum asamblez bicicleta Decathlon

AM PRIMIT BICICLETA COMANDATĂ, CUM O ASAMBLEZ?

Ai cumpărat o bicicletă Decathlon și ai ales livrarea la domiciliu. Îți punem la dispoziție acest tutorial, ce conține toate etapele pentru asamblarea bicicletei tale Decathlon, pentru a te bucura de sportul tău preferat în deplină siguranță.

ÎNVAȚĂ CUM SĂ ÎȚI ÎNTREȚII CORECT BICICLETA

Indiferent de tipul de bicicletă, că este vorba despre o bicicletă de șosea, MTB, polivalentă, de copii, de oraș sau pliabilă, întreținerea corectă este esențială, pentru a putea practica în siguranță. Curățarea și întreținerea frecventă protejează bicicleta și îi preșungește durata de viață.

SUPORT TEHNIC. BICICLETE, CICLISM

ÎNVAȚĂ CUM SĂ ÎȚI REPARI BICICLETA

Îți suntem alături cu toate sfaturile neceare pentru ca tu să îți poți repara singur bicicleta.Urmărește tutorialele puse la dispoziție pentru a învăța cum să întreții și repari bicicleta ca un profesionist. În tutorialele noastre sunt incluse și recomandări de produse și piese de schimb!

BICICLETE, CICLISM

ÎNTREȚINEREA ȘI REPARAREA BICICLETEI DE ȘOSEA DE CĂTRE UN TEHNICIAN| SERVICII ATELIER

În fiecare magazin Decathlon există un atelier pentru întreținerea și repararea bicicletelor. Consultă aici toate serviciile puse la dispoziție de tehnicienii noștri.

BICICLETE, CICLISM

Promisiunea noastră

Așa cum tu ai grijă de sănătatea ta, noi avem grijă de cea a produselor tale. Cu ajutorul site-ului de suport tehnic, întreținerea și repararea echipamentului și produselor Decathlon devin mai accesibile. Aici vei găsi toate resursele necesare: instrucțiuni de montaj și de punere în funcțiune, filmulețe cu tutoriale, întrebări frecvente, piese de schimb disponibile, servicii de atelier puse la dispoziție de tehnicienii din atelierele Decathlon!