BICICLETE CU ASISTENȚĂ ELECTRICĂ | SUPORT TEHNIC DECATHLON

SUPORT TEHNIC BICICLETE ELECTRICEBICICLETEAlege modelul de bicicletă și consultă toate informațiile disponibile pentru produsul tău. Sfaturi pentru prima utilizare, întreținere, reparare și piese de schimb compatibile cu bicicleta ta!

MTB ROCKRIDER E-ACTV 500

ROCKRIDER E-ACTV 500

Găsiți toate documentele, instrucțiunile și toate sfaturile noastre pentru pregătirea, întreținerea și repararea MTB-ului dumneavoastră electric ROCKRIDER E-ACTV 500!

Bicicleta MTB ROCKRIDER e ST 520

ROCKRIDER E-EXPL 520S

Găsiți toate documentele, instrucțiunile și toate sfaturile noastre pentru pregătirea, întreținerea și repararea bicicletei dumneavoastră electrice de munte E-EXPL 520S!

Bicicleta MTB ROCKRIDER E-ST 500

ROCKRIDER E-ST 100 (2023)

Găsiți toate documentele, instrucțiunile și toate sfaturile noastre pentru pregătirea, întreținerea și repararea bicicletei dumneavoastră electrice de munte E-ST 100!

Bicicleta MTB ROCKRIDER e ST 500

Bicicletă MTB ELECTRICĂ ROCKRIDER E-ST 100 ALBASTRU: Manual de instrucțiuni, reparații

Această bicicletă MTB electrică este concepută pentru drumețiile de tip MTB pe terenuri accidentate . Cu această bicicletă MTB electrică E-ST 100, trăiește sau retrăiește primele experiențe MTB. Asistența inteligentă asociată cu senzorul de ritm și cu un ecran te ajută să îți găsești ritmul.

BICICLETĂ MTB electrică ROCKRIDER E ST 900 GRI

BICICLETĂ MTB ELECTRICĂ ROCKRIDER E-ST 900: Manual de instrucțiuni, reparații

Această bicicletă MTB electrică este concepută pentru drumețiile de tip MTB, la munte. ‌ Cu această bicicletă MTB electrică E-ST 900 nu mai trebuie să îți pui limite. Depășește toate obstacolele datorită motorului central de 70 Nm cuplu și prelungește durata drumețiilor tale datorită bateriei sale de 500Wh.

Riverside500E

ORIGINAL 920 E ⎟2018 - 2021

Ai nevoie de ajutor pentru montarea, întreținerea, repararea sau găsirea unui accesoriu pentru bicicleta ta?