SUPORT TEHNIC BICICLETE PLIABILE

SUPORT TEHNIC BICICLETE PLIABILE

BICICLETE PLIABILE

Alege modelul de bicicletă și consultă toate informațiile disponibile pentru produsul tău. Întreținere, reparare, accesorii, piese de schimb compatibile cu bicicleta pliabilă!

tilt-100-negru

TILT 100 NEGRU 2018: Manual de instrucțiuni, reparații

Produs conceput pentru deplasarea ocazională în oraș, prin folosirea de diverse mijloace de transport (lift, autobuz, metrou etc.) și ocuparea unui spațiu minim. O bicicletă pliabilă care pune accentul pe esențial: transmisia cu o singură viteză solicită puțină întreținere și asigură un randament optim. Sistemul de pliere lateral permite reducerea cu 70% a spațiului ocupat de bicicletă.

Bicicletă pliabilă tilt-120-gri

Bicicletă pliabilă TILT 120 2018: Manual de instrucțiuni, reparații

Produs conceput pentru deplasări ocazionale în oraș, ce combină diverse mijloace de transport (lift, autobuz, metrou etc.). Ocupă un spațiu minim. Datorită celor 6 viteze ale bicicletei pliabile TILT 120, vei putea face față provocărilor din oraș sau îți vei putea adapta efortul. Sistemul de pliere lateral permite reducerea cu 70%.a spațiului ocupat de bicicletă.

bicicletă pliabilă tilt 500

TILT 500 V2 (model vândut din 2018): Manual de instrucțiuni, reparații

Concepută pentru deplasări consecvente în oraș, combinând diverse mijloace de transport: lift, autobuz, metrou. Ocupă spațiu minim. Ușoară, datorită cadrului din aluminiu polivalent, cu 7 viteze Shimano, apărătoare noroi și cric. Sistemul de pliere lateral cu blocaj furcă facilitează plierea, depozitarea și transportarea bicicletei.