BICICLETE PENTRU COPII DE 6 -12 ANI | SUPORT TEHNIC DECATHLON

SUPORT TEHNIC BICICLETE PENTRU COPII DE 6 -12 ANIBICICLETE COPIIAlege modelul de bicicletă și consultă toate informațiile disponibile pentru produsul tău. Întreținere, reparare, accesorii și piese de schimb compatibile cu bicicleta ta!

Bicicletă polivalentă 20 inch 6-9 ani Riverside

Bicicletă polivalentă Original 20 inch 120 galben: Manual de instrucțiuni, reparații

Am conceput această bicicletă polivalentă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani (120-135 cm), care doresc să se plimbe în parcurile din oraș sau pe trasee amenajate. Pentru a descoperi primele plimbări pe orice drum, această bicicletă polivalentă pentru copii 20 inch este robustă și simplă de utilizat (1 singură viteză)

MTB_26_pouces_decathlon_rockrider

Bicicletă MTB ROCKRIDER 26 inch 500: Manual de instrucțiuni, reparații

Model albastru, galben neon sau negru... Descoperă toate recomandările noastre pentru montarea, întreținerea și repararea bicicletei MTB a copilului tău.

Bicicletă polivalentă_24_pouces_decathlon_rose

Bicicletă polivalentă Original 24 inch 500 Roz: Manual de instrucțiuni, reparații

Am conceput această bicicletă polivalentă, complet echipată, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 9 și 12 ani (135-150 cm), care doresc să facă plimbări pe orice vreme, pe șosea și pe trasee amenajate. Pentru a putea să te plimbi pe toată durata anului, această bicicletă polivalentă 24 inch este prevăzută cu apărători de noroi, un coș și un cric. Cele 6 viteze îți permit să mergi pe toate drumurile, de la terenuri plate la drumuri accidentate.

Bicicletă polivalentă_20_pouces_decathlon_rose

Bicicletă polivalentă Original 20 inch 500 Roz: Manual de instrucțiuni, reparații

Produs conceput pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani, 120-135 cm, care doresc să se plimbe pe orice tip de vreme, pe șosea și trasee. Pentru ca tu să te poți plimba pe tot parcursul anului, am prevăzut această bicicletă polivalentă de 20 inch cu apărători de noroi, un coș și un cric. Schimbarea celor 6 viteze este adaptată pentru copii, datorită inovației EasySpeed.

bicicletălo_ville_enfant_bleu_decathlon

Bicicletă oraș Elops 500 24 inch Copii: Manual de instrucțiuni, reparații

Am conceput această bicicletă de oraș cu cadru jos pentru copiii cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani (135 -150 cm) care doresc să se plimbe prin oraș și în parcurile din oraș. Bicicletă de oraș de 24 inch cu apărători de noroi, coș și cric. Cele 6 viteze îți permit să traversezi orașul ușor, indifierent de pantă.

Bicicletă polivalentă_24_pouces_decathlon_blanc

Bicicletă Original 24 inch 100 alb: Manual de instrucțiuni, reparații

Am conceput această bicicletă polivalentă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 9 și 12 ani (135-150 cm înălțime), care doresc să se plimbe în parcurile din oraș sau pe trasee amenajate. Pentru primele plimbări, bicicleta noastră polivalentă de 24 inch, pentru copii, este prevăzută cu 6 viteze. Aceasta îți permite să mergi pe orice tip de drum: neted sau accidentat.

Bicicletă polivalentă Riverside 20 inch Copii 6-9 ani

Bicicletă polivalentă Riverside 20 inch 500 Negru și roz: Manual de instrucțiuni, reparații

Am conceput această bicicletă polivalentă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani (120-135 cm), pentru a face plimbări prin parcurile urbane sau traseele amenajate. Pentru a descoperi primele plimbări cu bicicleta pe toate traseele, această bicicletă polivalentă 20 inch pentru copii este robustă și simplu de utilizat (1 viteză).

Bicicletă polivalentă Riverside 24 inch Copii 9-12 ani

Bicicletă polivalentă Riverside 24 inch 500: Manual de instrucțiuni, reparații

Am conceput această bicicletă polivalentă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani (120-135 cm), care își doresc să se plimbe în parcurile din oraș sau pe traseele amenajate. Pentru nivel începător, această bicicletă polivalentă 20 inch pentru copii este robustă și simplu de utilizat (1 singură viteză).

Bicicletă polivalentă Decathlon 24 inch Copii 9-12 ani

Bicicletă polivalentă Riverside 100 24 inch : Manual de instrucțiuni, reparații

Am conceput această bicicletă polivalentă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani (120-135 cm), care doresc să se plimbe în parcurile din oraș sau pe trasee amenajate. Pentru a descoperi primele plimbări pe orice drum, această bicicletă polivalentă pentru copii 20 inch este robustă și simplu de utilizat (1 singură viteză).

Bicicletă polivalentă_20_pouces_bleu

Bicicletă polivalentă Original 20 inch 120 Albastru: Manual de instrucțiuni, reparații

Am conceput această bicicletă polivalentă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani (120-135 cm), care doresc să se plimbe zilnic pe șosea și pe drumuri mai accidentate. Pentru a pleca puțin mai departe, pentru o perioadă mai mare, inginerii noștri au echipat bicicleta polivalentă pentru copii de 20 inch cu 6 viteze. Acest lucru îți permite să mergi cu ușurință pe drumuri puțin mai accidentate.