BICICLETE MTB 14 INCI COPII | SUPORT TEHNIC DECATHLON

SUPORT TEHNIC BICICLETE  14 INCIBICICLETE COPIIAlege modelul de bicicletă și consultă toate informațiile disponibile pentru produsul tău. Întreținere, reparare, accesorii și piese de schimb compatibile cu bicicleta ta!

Bicicletă polivalentă 20 inch 6-9 ani Riverside

Bicicletă polivalentă Original 20 inch 120 galben: Manual de instrucțiuni, reparații

Am conceput această bicicletă polivalentă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani (120-135 cm), care doresc să se plimbe în parcurile din oraș sau pe trasee amenajate. Pentru a descoperi primele plimbări pe orice drum, această bicicletă polivalentă pentru copii 20 inch este robustă și simplă de utilizat (1 singură viteză)

Bicicletă BMX Decathlon 20 inch

Bicicletă BMX 20 inch Wipe 500: Manual de instrucțiuni, reparații

Produs conceput pentru practicanții începători de BMX pe șosea, atât în oraș, cât și pe teren accidentat (între 8 și 14 ani / 1,30 m și 1,60 m). Găsește sfaturi pentru reglarea, întreținerea și repararea acestui BMX, precum și toate accesoriile și piesele de schimb compatibile. BMX Wipe 520 este prevăzut cu un rotor (pentru o rotație infinită a ghidonului) și cu 4 peguri.

Bicicletă polivalentă_24_pouces_decathlon_rose

Bicicletă polivalentă Original 24 inch 500 Roz: Manual de instrucțiuni, reparații

Am conceput această bicicletă polivalentă, complet echipată, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 9 și 12 ani (135-150 cm), care doresc să facă plimbări pe orice vreme, pe șosea și pe trasee amenajate. Pentru a putea să te plimbi pe toată durata anului, această bicicletă polivalentă 24 inch este prevăzută cu apărători de noroi, un coș și un cric. Cele 6 viteze îți permit să mergi pe toate drumurile, de la terenuri plate la drumuri accidentate.

Bicicletă polivalentă_20_pouces_decathlon_rose

Bicicletă polivalentă Original 20 inch 500 Roz: Manual de instrucțiuni, reparații

Produs conceput pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani, 120-135 cm, care doresc să se plimbe pe orice tip de vreme, pe șosea și trasee. Pentru ca tu să te poți plimba pe tot parcursul anului, am prevăzut această bicicletă polivalentă de 20 inch cu apărători de noroi, un coș și un cric. Schimbarea celor 6 viteze este adaptată pentru copii, datorită inovației EasySpeed.

bicicletălo_ville_enfant_bleu_decathlon

Bicicletă oraș Elops 500 24 inch Copii: Manual de instrucțiuni, reparații

Am conceput această bicicletă de oraș cu cadru jos pentru copiii cu vârste cuprinse între 9 și 12 ani (135 -150 cm) care doresc să se plimbe prin oraș și în parcurile din oraș. Bicicletă de oraș de 24 inch cu apărători de noroi, coș și cric. Cele 6 viteze îți permit să traversezi orașul ușor, indifierent de pantă.

Bicicletă polivalentă_24_pouces_decathlon_blanc

Bicicletă Original 24 inch 100 alb: Manual de instrucțiuni, reparații

Am conceput această bicicletă polivalentă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 9 și 12 ani (135-150 cm înălțime), care doresc să se plimbe în parcurile din oraș sau pe trasee amenajate. Pentru primele plimbări, bicicleta noastră polivalentă de 24 inch, pentru copii, este prevăzută cu 6 viteze. Aceasta îți permite să mergi pe orice tip de drum: neted sau accidentat.

bicicletă_16_pouces_leger_rouge-decathlon

BICICLETĂ COPII BTWIN 16 inch 900 Racing Roșu CopiiManual de instrucțiuni, reparații

Îți dorești o bicicletă ușoară și simplu de manevrat? Bicicleta noastră de 16* 900 din aluminiu este potrivită pentru copiii cu înălțimea cuprinsă între 105 și 120 cm, în toate aventurile lor, chiar și cele mai intense! Datorită componentelor sale din aluminiu, această bicicletă complet echipată cântărește numai 7,3 Kg! Protecția pentru lanț, cricul și apărătorile de noroi fac ca această bicicletă să fie sigură și versatilă.Disponibilă în 2 culori.

Bicicletă polivalentă Riverside 20 inch Copii 6-9 ani

Bicicletă polivalentă Riverside 20 inch 500 Negru și roz: Manual de instrucțiuni, reparații

Am conceput această bicicletă polivalentă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani (120-135 cm), pentru a face plimbări prin parcurile urbane sau traseele amenajate. Pentru a descoperi primele plimbări cu bicicleta pe toate traseele, această bicicletă polivalentă 20 inch pentru copii este robustă și simplu de utilizat (1 viteză).

Bicicletă polivalentă Riverside 24 inch Copii 9-12 ani

Bicicletă polivalentă Riverside 24 inch 500: Manual de instrucțiuni, reparații

Am conceput această bicicletă polivalentă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani (120-135 cm), care își doresc să se plimbe în parcurile din oraș sau pe traseele amenajate. Pentru nivel începător, această bicicletă polivalentă 20 inch pentru copii este robustă și simplu de utilizat (1 singură viteză).

Bicicletă polivalentă Decathlon 24 inch Copii 9-12 ani

Bicicletă polivalentă Riverside 100 24 inch : Manual de instrucțiuni, reparații

Am conceput această bicicletă polivalentă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani (120-135 cm), care doresc să se plimbe în parcurile din oraș sau pe trasee amenajate. Pentru a descoperi primele plimbări pe orice drum, această bicicletă polivalentă pentru copii 20 inch este robustă și simplu de utilizat (1 singură viteză).

MTB_20_pouces_btwin_noir_vert

BICICLETĂ MTB COPII 20 inch RacingBoy 500: Manual de instrucțiuni, reparații

Am conceput această bicicletă MTB pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani, cu înălțimea cuprinsă între 120 și 135 cm, nivel începător. Pentru a face față cu ușurință obstacolelor de pe terenurile accidentate, am echipat această bicicletă MTB 20 inch cu o furcă cu suspensie. Cu ajutorul celor 6 viteze, ai posibilitatea să te aventurezi pe trasee accidentate.

bicicletă_14_pouces_orange_noir

BICICLETĂ COPII BTWIN Kids 14 inch 500 Robot: Manual de instrucțiuni, reparații

1,2,3 și pedalează! Am conceput această bicicletă 14" pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani, cu o înălțime cuprinsă între 90 și 105 cm, pentru a învăța să pedaleze și să meargă pe bicicletă la fel ca adulții. Având o înălțime redusă, această bicicletă cu roți ajutătoare permite copilului tău să învețe să meargă pe bicicletă în ritmul său. Aceasta este prevăzută cu o protecție de lanț și cu protecții anti-noroi, pentru a evita frecarea și murdărirea. 

bicicletă_16_pouces_orange_decathlon

BICICLETĂ COPII BTWIN Kids 16 inch 500 Robot: manual de instrucțiuni, reparații

Ești pregătit să ieși la o plimbare cu bicicleta? Am conceput această bicicletă 16" pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4,5 și 6 ani, cu înălțimea cuprinsă între 105 cm și 120 cm, pentru a învăța să meargă pe bicicletă ca adulții. Protecția de lanț, apărătorile de noroi și cricul permit copilului tău să profite de primele sale deplasări fără a se murdări și fără a-și strica bicicleta. Roți ajutătoare 16" compatibile, dacă sunt necesare.

bicicletă_14_pouces_bleu_blanc

BICICLETĂ COPII BTWIN Kids 14 inch 100 Arctic: Manual de instrucțiuni, reparații:

1,2,3 și pedalează! Am conceput această bicicletă 14" pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani, cu o înălțime cuprinsă între 90 și 105 cm, pentru a învăța să pedaleze și să meargă pe bicicletă la fel ca adulții. Elegantă și robustă, având o înălțime redusă, această bicicletă cu roți ajutătoare permite copilului tău să învețe să meargă pe bicicletă în ritmul său. Gata cu riscul de a-ți prinde degetele, datorită protecției de lanț.

BICICLETA HIBRID_20_pouces_blanc

Bicicletă polivalentă Original 100 alb de 20 inchi

Am proiectat această bicicletă polivalentă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani (120 până la 135 cm) care doresc să meargă în parcuri urbane sau pe poteci întreținute. Această bicicletă polivalentă pentru copii de 20" este robustă și ușor de utilizat având doar 1 viteză îi ajuta să-și exploreze primele trasee.

Bicicletă polivalentă_20_pouces_bleu

Bicicletă polivalentă Original 20 inch 120 Albastru: Manual de instrucțiuni, reparații

Am conceput această bicicletă polivalentă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani (120-135 cm), care doresc să se plimbe zilnic pe șosea și pe drumuri mai accidentate. Pentru a pleca puțin mai departe, pentru o perioadă mai mare, inginerii noștri au echipat bicicleta polivalentă pentru copii de 20 inch cu 6 viteze. Acest lucru îți permite să mergi cu ușurință pe drumuri puțin mai accidentate.

1 of 2