BICICLETE MTB | SUPORT TEHNIC DECATHLON

SUPORT TEHNIC BICICLETE MTB

BICICLETE MTB

Alege modelul de bicicletă și consultă toate informațiile disponibile pentru produsul tău. Sfaturi pentru prima utilizare, întreținere, reparare și piese de schimb compatibile cu bicicleta ta!

Bicicleta MTB ROCKRIDER E-ST 500

ROCKRIDER E-ST 100 (2023)

Găsiți toate documentele, instrucțiunile și toate sfaturile noastre pentru pregătirea, întreținerea și repararea bicicletei dumneavoastră electrice de munte E-ST 100!

Bicicleta MTB ROCKRIDER e ST 520

ROCKRIDER E-EXPL 520S

Găsiți toate documentele, instrucțiunile și toate sfaturile noastre pentru pregătirea, întreținerea și repararea bicicletei dumneavoastră electrice de munte E-EXPL 520S!

MTB_26_pouces_decathlon_rockrider

Bicicletă MTB ROCKRIDER 26 inch 500: Manual de instrucțiuni, reparații

Model albastru, galben neon sau negru... Descoperă toate recomandările noastre pentru montarea, întreținerea și repararea bicicletei MTB a copilului tău.

Bicicletă ROCKRIDER ST 530 NEGRU

Bicicletă ROCKRIDER ST 530 MDB (2022): Manual de instrucțiuni, reparații

Accelerează și frânează ușor pentru a te adapta la terenul accidentat! Transmisia cu 1 foaie și frânele pe disc mecanice ale bicicletei MTB ST 530 MDB vor schimba drumețiile tale MTB!

Bicicletă MTB ROCKRIDER ST 560

Bicicletă ROCKRIDER EXPL 520: Manual de instrucțiuni, reparații

Confort, sensibilitate și reactivitate: cu roțile de 29" (27,5" S), furca de 100mm hidraulică și frânele pe disc hidraulic ale bicicletei MTB EXPL 520, profiți de cele mai bune traiectorii!

Bicicleta MTB ROCKRIDER e ST 500

Bicicletă MTB ELECTRICĂ ROCKRIDER E-ST 100 ALBASTRU: Manual de instrucțiuni, reparații

Această bicicletă MTB electrică este concepută pentru drumețiile de tip MTB pe terenuri accidentate . Cu această bicicletă MTB electrică E-ST 100, trăiește sau retrăiește primele experiențe MTB. Asistența inteligentă asociată cu senzorul de ritm și cu un ecran te ajută să îți găsești ritmul.

Bicicletă MTB ROCKRIDER ST 540 GRI-ROȘU: Manual de instrucțiuni, reparații

Bicicletă MTB ROCKRIDER ST 540 GRI-ROȘU: Manual de instrucțiuni, reparații

Această bicicletă MTB 27,5" este concepută pentru drumețiile tale MTB, pe tot parcursul anului, cu durata de 2-3 ore. Descoperă eficiența și partea sportivă a bicicletei tale MTB ST 540 cu roțile sale de 27,5" cu perete dublu, frânele sale hidraulice și simplitatea transmisiei cu 2 foi, cu 18 viteze. Confort asigurat.

BICICLETĂ MTB ROCKRIDER ST 520 NEGRU/ALBASTRU: Manual de instrucțiuni, reparații

BICICLETĂ MTB ROCKRIDER ST 520 NEGRU/ALBASTRU: Manual de instrucțiuni, reparații

Această bicicletă MTB 27,5" este concepută pentru drumeții MTB, pe tot parcursul anului, cu durata cuprinsă între 2 și 3 ore. Mergi mai repede, fără să uiți să controlezi traiectoria. Cu frânele pe discuri mecanice ale bicicletei MTB ST 520, angajează-te cu încredere în coborârile pe cărări sinuoase și obstacole.

Bicicletă MTB ROCKRIDER ST 540 S ALBASTRU-PORTOCALIU

Bicicletă MTB ROCKRIDER ST 540 S ALBASTRU-PORTOCALIU: Manual de instrucțiuni, reparații

Această bicicletă MTB 27,5" este concepută pentru drumeții MTB, pe tot parcursul anului, cu durata de 2-3 ore. Controlează mai bine traiectoria cu această bicicletă MTB cu suspensie dublă ST 540 S. Furcă de 120 mm, amortizor cu aer, frâne hidraulice și roți 27,5" cu perete dublu... o garanție a confortului și a caracterului sportiv.

Bicicletă MTB ROCKRIDER ST 100 gri 8400335

Bicicletă MTB ROCKRIDER ST 100 Gri: Manual de instrucțiuni, reparații

Produs conceput pentru primele tale evadări în drumețiile MTB. Antrenează-te și distrează-te făcând față micilor obstacole din natură. Confortul tău este pe primul loc: cadru CGF cu poziție ridicată, suspensie 80 mm, șa ERGOFIT hamac cu tijă de șa FLEX, roți de 27,5'' (26" pentru cadru XS), pentru ca tu să te simți în largul tău în timpul practicii.

MTB ROCKRIDER ST 120 NEGRU

MTB ROCKRIDER ST 120 NEGRU-ALBASTRU: Manual de instrucțiuni, reparații

O bicicletă MTB simplă și eficientă! Atunci când pedalezi pe bicicleta MTB ST 120, simți precizie și lejeritate, datorită faptului că este prevăzută doar cu 1 foaie (1x9 viteze), iar frânele sunt pe discuri mecanice. Adaptează viteza cu ușurință.

Bicicletă MTB ROCKRIDER ST520 V2 GRI-GALBEN: Manual de instrucțiuni, reparații

Bicicletă MTB ROCKRIDER ST520 V2 GRI-GALBEN: Manual de instrucțiuni, reparații

Această bicicletă MTB 27,5" este concepută pentru drumeții MTB, pe tot parcursul anului, cu durata cuprinsă între 2 și 3 ore. Mergi mai repede, fără să uiți să controlezi traiectoria. Cu frânele pe discuri mecanice ale bicicletei MTB ST 520 V2, angajează-te cu încredere în coborârile pe cărări sinuoase și obstacole.

BICICLETĂ MTB ROCKRIDER

Bicicletă MTB ROCKRIDER 520 S GRI: Manual de instrucțiuni, reparații

Prima bicicletă MTB cu suspensie dublă: suspensii cu reglare inovatoare, ce oferă 120 mm de spațiu de manevră în față și în spate, roți de 27,5", frâne duble pe disc și schimbătoare cu 24 de viteze SRAM.

MTB ROCKRIDER ST 50 NEGRU

BICICLETĂ ROCKRIDER ST 50: Manual de instrucțiuni, reparații

Această bicicletă MTB 26" este concepută pentru primele drumeții MTB, pe vreme uscată, cu durata de până la 1 oră și jumătate. Are tot ce trebuie pentru ca tu să te simți în largul tău: cadrul cu poziția ridicată, pentru a avea spatele drept, suspensia de 80 mm, șaua ERGOFIT exclusivă în formă de hamac. Vei aprecia confortul oferit de MTB ST 50. Vei aprecia confortul oferit de MTB ST 50.

BICICLETĂ MTB ROCKRIDER 560 NEGRU: Manual de instrucțiuni, reparații

BICICLETĂ MTB ROCKRIDER 560 NEGRU: Manual de instrucțiuni, reparații

Cadru, furcă ROCKSHOX, roți și transmisie ușoare și mai precise. Mânere, șa, colier strângere șa, blocaj furcă de ghidon ERGONOMICE: CONFORT în serviciul RANDAMENTULUI.

vtt_rockrider_st_540_8500757

BICICLETĂ MTB ROCKRIDER ST 540 V2 ALBASTRU: Manual de instrucțiuni, reparații

Această bicicletă MTB 27,5" este concepută pentru drumețiile tale MTB, pe tot parcursul anului, cu durata de 2-3 ore. ‌ Descoperă caracterul sportiv și eficiența bicicletei MTB ST 540 V2, cu furca hidraulică de 100 mm, frânele pe disc hidraulice și performanțele transmisiei cu 1 foaie și 10 viteze.

Bicicletă MTB ROCKRIDER

Bicicletă MTB ROCKRIDER 540 S ROȘU: Manual de instrucțiuni, reparații

Bicicletă MTB sportivă pentru drumeții, cu suspensie integrală, cu suspensie pneumatică spate, cu roți de 27,5", cu frâne pe disc hidraulice, cu 27 de viteze SHIMANO și cu blocaj de furcă.

Bicicletă MTB ROCKRIDER ST 900 S GRI

Bicicletă ROCKRIDER ST 900S: Manual de instrucțiuni, reparații

Această bicicletă MTB 27,5" este concepută pentru drumețiile tale MTB, pe tot parcursul anului, cu durata de peste 3 ore ‌ Mai multă eficiență și mai mult control: furcă ROCKSHOX 120 mm și amortizor cu aer, blocabile de pe ghidon, transmisie 1 foaie, roți 27,5" perete dublu, greutate redusă.Vei aprecia greutatea redusă a bicicletei MTB ST 900 S!

BICICLETĂ MTB ROCKRIDER ST 530 S NEGRU-ROȘU

BICICLETĂ MTB ROCKRIDER ST 530 S NEGRU-ROȘU: Manual de instrucțiuni, reparații

Această bicicletă MTB 27,5" este concepută pentru drumețiile tale MTB, pe tot parcursul anului, cu durata de 2-3 ore. Apreciază confortul suspensiei de 120 mm față și spate a bicicletei tale MTB ST 530 S. Pentru a te adapta la pericolele de pe teren, foaia unică și frânele pe disc hidraulice vor fi cel mai bun aliat al tău.

Bicicletă MTB ROCKRIDER ST 530 Negru

Bicicletă ROCKRIDER ST 530 HDB (2021): Manual de instrucțiuni, reparații

Această bicicletă MTB 27,5" este concepută pentru drumețiile tale MTB, pe tot parcursul anului, cu durata de 2-3 ore. Cu bicicleta ta MTB ST 530, poți accelera și poți frâna foarte rapid pentru a te adapta la pericolele de pe teren! Foaia unică și frânele pe disc hidraulice vor schimba drumețiile tale MTB.

Bicicletă MTB ROCKRIDER EXPL 500

Bicicletă ROCKRIDER EXPL 500: Manual de instrucțiuni, reparații

Confort și reactivitate pe teren accidentat: roțile de 29" (27,5" - S), foaia unică și frânele pe disc hidraulice ale bicicletei MTB EXPL 500 vor schimba drumețiile tale MTB!

BICICLETĂ MTB electrică ROCKRIDER E ST 900 GRI

BICICLETĂ MTB ELECTRICĂ ROCKRIDER E-ST 900: Manual de instrucțiuni, reparații

Această bicicletă MTB electrică este concepută pentru drumețiile de tip MTB, la munte. ‌ Cu această bicicletă MTB electrică E-ST 900 nu mai trebuie să îți pui limite. Depășește toate obstacolele datorită motorului central de 70 Nm cuplu și prelungește durata drumețiilor tale datorită bateriei sale de 500Wh.

1 of 2